Kauppa

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Energiaa

  Energiahoito kaukohoitona

  65,00  (sis. alv. 24%)

  Kaukohoitona tapahtuva energiahoito purkaa stressiä, aktivoi kehon omia paranemisprosesseja, puhdistaa energiatukoksia ja tuo sinulle lisäenergiaa. Korkeavärähteinen hoito, joka tapahtuu aina Sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Kurkkaa tarkempi kuvaus klikkaamalla palvelun kuvaa tai nimeä.

  Kesto: n. 60 min

 • Healing

  Energeettinen jäsenkorjaus

  85,00  (sis. alv. 24%)

  Lähi- tai kaukohoitona tehtävä energeettinen jäsenkorjaus purkaa stressiä ja energiatukoksia helpottaen fyysisiä vaivoja. Hoidon aikana voidaan esim. korjata kehon virheasentoja tai helpottaa kiputiloja. Kurkkaa tarkempi kuvaus klikkaamalla palvelun kuvaa tai nimeä.

  Kesto: n. 75-90 min

 • Enkeli

  ALH-enkelihoito

  129,00  (sis. alv. 24%)

  Kaukohoitona tehtävässä ALH-enkelihypnoosissa pääset vierailemaan korkeavärähteisessä enkelten maailmassa. Kohotat omaa värähtelyäsi ja saat ohjausta ja tukea enkeleiltäsi. Enkelten maailma on myös voimallinen ympäristö esimerkiksi runsauden, rahan tai rakkauden manifestointiin. Kurkkaa tarkempi kuvaus klikkaamalla palvelun kuvaa tai nimeä.

  Kesto: n. 90 min

 • Sale! Energiahoito

  Energeettinen jäsenkorjaus – 3:n kerran hoitosarja

  Alkuperäinen hinta oli: 255,00 €.Nykyinen hinta on: 195,00 €. (sis. alv. 24%)

  Lähi- tai kaukohoitona tehtävä energeettinen jäsenkorjaus purkaa stressiä ja energiatukoksia helpottaen fyysisiä vaivoja. Hoidon aikana voidaan esim. korjata kehon virheasentoja tai helpottaa kiputiloja. Samalla puhdistan ja energisoin aurasi sekä chakrasi. Kurkkaa tarkempi kuvaus klikkaamalla palvelun kuvaa tai nimeä.

  Kesto: n. 75-90 min

 • Avaimet vapauteen

  Avaimet vapauteen -valmennuspaketti

  329,00  (sis. alv. 24%)

  Valmennuspaketti, jonka avulla kirkastat omat unelmasi ja saat energiaa ja oivalluksia siihen, miten ne tavoitat. Valmennus sisältää myös välitehtäviä. Kurkkaa tarkempi kuvaus klikkaamalla palvelun kuvaa tai nimeä.

  Kesto: 3 x 90 min