ALH-enkelihoito

129,00  (sis. alv. 24%)

Kaukohoitona tehtävässä ALH-enkelihypnoosissa pääset vierailemaan korkeavärähteisessä enkelten maailmassa. Kohotat omaa värähtelyäsi ja saat ohjausta ja tukea enkeleiltäsi. Enkelten maailma on myös voimallinen ympäristö esimerkiksi runsauden, rahan tai rakkauden manifestointiin. Kurkkaa tarkempi kuvaus klikkaamalla palvelun kuvaa tai nimeä.

Kesto: n. 90 min

Osasto:

Mitä?
ALH (Angel Light Hypnosis) on muinaiseen Atlantikseen pohjautuva, hyvin korkeavärähteinen hoito. Siinä yhdistyy syvä rentoutus, hypnoositila, energiahoito ja enkelit. Hoidossa voit vahvistaa suhdettasi omiin enkeleihisi ja saada heiltä tukea ja ohjausta mieltäsi askarruttaviin asioihin. Enkelten maailmassa voit myös saada yhteyden edesmenneisiin rakkaisiin tai maanpäällisten henkilöiden korkeampaan minään, jos teillä on jotakin selvitettäviä asioita. Hoidon aikana on myös mahdollista manifestoida erilaisia asioita, kuten vaurautta, runsautta tai terveyttä. Hoidon lopuksi kylvetän sinua ihanassa enkelten kristallisessa kultavaloenergiassa, joka kohottaa energiatasojasi ja värähtelyäsi ja siten vahvistaa hoidon vaikutusta.

Kenelle?
Sinulle, joka kaipaat yhteyttä enkeleihin ja haluat heiltä tukea tai ohjausta tilanteeseesi. Tai sinulle, joka haluat manifestoida elämääsi esimerkiksi rahaa tai rakkautta.

Miten?
ALH-enkelihoidot tehdään etänä videoyhteydellä (esim. Whatsapp, Teams tai Skype) niin, että meillä on näkö- ja puheyhteys koko hoidon ajan. Olet mukavasti istumassa tai makaamassa itse valitsemassasi paikassa, jossa voit olla häiritsemättä hoidon ajan. Minä olen kanssasi yhteydessä ja johdattelen sinut ensin erittäin syvään rentoutustilaan, ja siitä hypnoositilaan. Hypnoosin aikana nostan sinut enkelten maailmaan seitsemänteen ulottuvuuteen ja 7D-värähtelyyn. Siellä otat yhteyden enkeleihisi ja voit esimerkiksi pyytää heiltä tukea ja ohjausta haluamiisi asioihin.

Hoidon jälkeen on hyvä ottaa rauhallisesti ja juoda runsaasti vettä, sillä vierailu näin korkeissa värähtelyissä on hyvin voimallista ja vaatii keholtasi ja mieleltäsi paljon. Hoito on kuitenkin täysin turvallinen, eli et voi esimerkiksi ”jäädä jumiin” hypnoositilaan. Kaikki hoidossa tapahtuu aina Sinun korkeimmaksi parhaaksesi.