Energiahoito kaukohoitona

65,00  (sis. alv. 24%)

Kaukohoitona tapahtuva energiahoito purkaa stressiä, aktivoi kehon omia paranemisprosesseja, puhdistaa energiatukoksia ja tuo sinulle lisäenergiaa. Korkeavärähteinen hoito, joka tapahtuu aina Sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Kurkkaa tarkempi kuvaus klikkaamalla palvelun kuvaa tai nimeä.

Kesto: n. 60 min

Osasto:

Mitä?
Kaukohoitona tapahtuva energialähetys Sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Käyn läpi energiakenttäsi ja puhdistan siitä mahdolliset tukokset. Puhdistan ja energisoin myös chakrasi, ja käytän tässä apuna kristalleja. Tarvittaessa voin kohdistaa energiaa sinulle merkityksellisiin asioihin, kuten johonkin tiettyyn fyysiseen vaivaan, uupumukseen tai jonkin asian manifestointiin. Tai halutessasi voit ottaa maailmankaikkeudelta vastaan juuri sitä, mitä kehosi ja mielesi juuri nyt eniten kaipaa.

Kenelle?
Sinulle, joka haluat poistaa energeettisiä tukoksia järjestelmästäsi ja saada itsellesi lisäenergiaa ja tukea elämän, mielen tai kehon haasteisiin. Huomioithan, että energiahoito ei korvaa lääketieteellistä apua. Vakavissa fyysisissä tai psyykkisissä ongelmissa ole aina ensisijaisesti yhteydessä terveydenhuoltoon.

Miten?
Kun olet varannut kalenteristani hoitoajan, olen sinuun etukäteen yhteydessä esim. sähköpostilla tai Whatsappilla vielä yksityiskohtien varmistamiseksi. Voit valita:

  • hoidon ilman kontaktia, jolloin emme ole näkö- tai puheyhteydessä hoidon aikana. Laitan sinulle viestin, kun olen aloittamassa energialähetyksen ja uuden viestin, kun lopetan. Lopetusviestissä kerron myös, mitä asioita minulle nousi hoidon aikana esille.
  • hoidon videopuheluna (Whatsapp tai Messenger), jolloin voimme hoidon aikana keskustella ja kerron sinulle havainnoistani.

Hoidon aikana istut tai makaat itse valitsemassasi rauhallisessa paikassa rentona, mielellään silmät kiinni keskittyen tuntemuksiisi. Samaan aikaan minä tahollani keskityn energian lähetykseen. Usein käytän kristalleja hoidon tukena. Alkuun teen aina suojaukset ja maadoitukset, jotta voin varmistua siitä, että hoito tulee korkeimmasta valosta ja korkeimmasta rakkaudesta, sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Jos olemme videoyhteydessä, kerron aistimuksistani ja toimistani hoidon aikana. Myös sinä voit halutessasi jutella hoidon aikana, mutta toki voit myös vain rentoutua ja keskittyä hoitoon.

Hoidon jälkeen on suositeltavaa ottaa rennosti ja juoda reilusti vettä. Tämä helpottaa uusien energioiden asettumista ja vähentää ns. puhdistusoireita, joita voi joskus tulla, kun hoidon aikana poistetaan energiatukoksia.