Palautteita ja kokemuksia

Täältä löydät palautteita ja kokemuksia, mitä ihanat asiakkaani ovat tuumanneet hoidoistani!
hearts, receive, hands-6479827.jpg

Yksilöhoidot

✨✨ Energiahoito kaukohoitona (1 hoitokerta). Noin 50-vuotias nainen, hoidon tarve: jatkuva sairastelu ja kaoottinen elämäntilanne. Toivoi tukea myös traumojen ja lukkojen käsittelyyn. ✨✨

“Kiitos Miia ihan äärettömän paljon energiahoidosta 🙏 Kyllä sitä puhdistettavaa löytyikin enemmän kuin arvasinkaan. Pitkään oli ollut “tukkoinen” olo ja oma polkukin ihan hukassa. Hoito päättyi syvään rauhaan ja siihen että tunsin enkeleiden laskeutuvan ylleni ns. suojakuvuksi.  

Jo samana iltana koin niin ison ahaa elämyksen omaan polkuuni liittyen ja kaikki palat loksahtivat paikalleen, että olin ihan puulla päähän lyöty. Pari päivää hoidon jälkeen oli jonkun verran kipeä ja hyvin väsynyt olo, mutta sehän kuuluukin asiaan kun puhdistettavaa on. Tänään ollut jo ihan toisenlainen olo ja taas luottamus kova ihan kaikkeen. Kyllä tää elämä kantaa ja suunta ei ole kuin ylös päin.

Kiitos sydämeni pohjasta Miia avustasi ja ihan mielettömästä energiahoidostasi, ei vain sanat riitä kertomaan kuinka suurta kiitollisuuden tunnetta tunnen tällä hetkellä 🙏💖🪽✨”

✨✨ Energeettinen jäsenkorjaus lähihoitona (3 hoitokertaa). 45-vuotias nainen, hoidon tarve: toiminnalliset nivelvaivat sekä kuukautiskivut ja runsas vuoto. ✨✨

“Energiajäsenkorjaus oli miellyttävä ja turvallinen kokemus. Oli jännä huomata kuinka jotkut kohdat toivat erilaisia tuntemuksia kuin toiset -ehkä niillä on yhteys mun “ongelmiin”. Hoidon jälkeen olo oli rento ja kiitollinen. Kiitos, tulen mielelläni uudelleen.”

Kolmen hoitokerran jälkeen asiakas kertoi kuukautisten määrän pienentyneen käytännössä normaaliksi. Myös kivut olivat vähentyneet “siedettäviksi”. Asiakas ei ole joutunut aloittamaan hänelle kaavailtua hormonihoitoa kuukautisten normalisoimiseksi.

✨✨ Energiahoito kaukohoitona. Keski-ikäinen nainen, hoidon tarve: helpottaa kipua selässä, saada energiaa ja selkeyttä elämään. ✨✨

Hei Miia, kiitos vielä energiahoidosta 😊 Hoito oli ihana ja voimaannuttava. Olet selvästi erittäin hyvin perehtynyt energiakeskuksiin ja osaamisesi ja ammattitaitosi on huippuluokkaa. Hoidon aikana sain selkeän yhteyden kehoni energiakeskuksiin ja tuntui siltä, että negatiivinen ja raskas energiaa poistui kehosta ja tilalle sain positiivista energiaa. Hoidon aikana sait myös minua vaivaavan selkäkivun poistumaan. Mieli ja keho tuntuivat kevyemmiltä. Lisäksi olet erittäin mukava ja lämmin henkilö, joten hoitoosi on helppo tulla. Suosittelen lämpimästi energiahoitojasi muillekin ja itse tulen varmasti hoitoosi uudestaan.

✨✨ Energiahoito kaukohoitona (2 hoitokertaa). Noin 50-vuotias nainen, hoidon tarve: helpottaa kipua loukkaantuneessa polvessa sekä saada tukea painonpudotukseen. ✨✨

Ensimmäinen hoitokerta: “Alussa jalka suorana tuntui ikävältä. Yhtäkkiä alkoi särkeä säärtä nilkan kohdalta. Epämiellyttävä tunne siirtyi polven sivuun alkoi kutittaa sisäisesti… Sitten ne hävisi johonkin kummatkin. Polvea kiristi alkuun, mutta nyt ei kiristä muut kuin ruvet.”

Toinen hoitokerta: ” Vasen polvi tuntui kirraavan hoidon alussa, ja sitten se helpotti. Sitten oikeassa pohkeessa oli hetken julma kipu, joka sekin katosi. Samoin vasemmalla selässä oli tuntemuksia… en tiedä mitä teit mut kummat oli tuntemukset ja tuli torkahdus tai sellainen horros toviksi.”

Asiakas kertoi myös jälkikäteen, että aineenvaihdunta lähti voimakkaasti liikkeelle. Oli saanut hoidon jälkeen juosta vessassa ahkerasti.

✨✨Energiahoito videoyhteydellä (1 hoitokerta). Noin 50-vuotias nainen, toive hoidolle: energioiden puhdistusta sekä energiaa arkeen. ✨✨

“Olihan mukava kokemus, antoi ajattelemisen aihetta! Olin Miian energiahoidossa ensimmäistä kertaa. Se toteutettiin videopuheluna. Miian hoidossa on mukava, turvallinen ja rauhallinen tunnelma. Sain paljon erilaisia tuntemuksia: kylmiä väreitä, käsiä paleli, pientä ohimenevää kipua jalassa ja kädessä. Näin eri värisiä valopalloja, valopilarin, minua katsovan suuren silmän ja paljon muita asioita, mitä olen jäänytkin miettimään mikähän niiden merkitys on. Kuulin hoidon alussa kovaa kohinaa, ikään kuin tuuli puhalsi puiden lehdissä, loppupuolella kuulin sen taas, sitten se muuttui rankkasateeksi. Joistakin asioista tiesin heti mihin ne viittaavat, ne ikään kuin rauhoittivat tai puhdistivat minua. Joitain asioita olen jäänyt miettimään, luulen, että niiden merkitys selviää aikanaan. Kertakaikkiaan miellyttävä kokemus!”

Enr

✨✨ ALH-enkelihoito kaukohoitona (1 hoitokerta). Noin 50-vuotias nainen, toive hoidolle: vahvistaa yhteyttä enkeleihin. ✨✨

“Olin Miian ALH-enkelihoidossa, ensimmäistä kertaa matkalla ohjatusti tapaamaan enkeleitä. Matka oli miellyttävä, valoisa ja rauhallinen. Pääsin tapaamaan kahta enkelihahmoa, jotka näkyivät minulle väreinä. Tällä kertaa en saanut vastauksia suuriin kysymyksiini, mutta rohkaisua ja varmuutta, että osaan kyllä tehdä oikeat päätökset aikanaan. Miian hoidossa on hyvä ja turvallinen rentoutua ja antaa äänen kuljettaa. Matkasta jäi iloinen ja positiivinen olo. Kaunis kiitos Miia <3”

Ryhmähoidot

✨✨ Ryhmäenergiahoito:

“Kiitos ❤️. Nyt oli ehkä paras energiahoito tähän mennessä. Maadoittuminen tuntui voimakkaalta ja myös energia virtasi todella voimakkaasti. Odotan innolla jatkoa sekä myös infoa kristalleista, se kuullostaa mielenkiintoiselta 🤗Kiitos ❤️”

✨✨ Ryhmäenergiahoito:

Olipas jännän tuntuinen hoito 😊. Energioiden putsauksen sekä uuden energian vastaanottamisen aikana tuntui päänahassa hassua nykimistä 😄. Olen yllättynyt että kaikki nämä sinun tekemät hoidot ovat joka kerta tuntuneet jollain tavalla siellä mihin hoitoa on annettu. Kiitos super paljon kaikista näistä lähetyksistä ❤️. Innolla odotan mitä seuraavaksi 😁.”

 

✨✨ Ryhmäenergiahoito tallenteelta:

“Kiitos. Katsoin äsken tallenteen. En ole ennen tällaisiin puhdistuksiin osallistunut ja oli kyllä mielenkiintoinen. Chakroista olen kyllä kuullut mutta hyvin vähän asiasta tiedän. Puhdistuksen aikana tunsin kihelmöintiä jalkapohjissa sekä lantiossa paineentunnetta alaspäin. Pientä huimausta tuntui uuden energian virratessa. Todella mielenkiintoinen kokemus ja yllätyin että se oikeasti tuntui fyysisesti 😊. Kiitos ❤️”

Eläinten hoidot

✨✨ Energiahoito kaukohoitona pienelle lemmikkikoiralle (1 hoitokerta). Hoidon tarve: koiralla toistuvia sekavuus- ja kouristuskohtauksia, joihin lääketiede ei ole löytänyt syytä tai parannuskeinoa. ✨✨

Heti hoidon aikana ei tullut mitään erikoisia vaikutuksia. Mutta kun kysyin 5 kuukautta hoidon jälkeen koiran vointia, omistaja kertoi, että näiden kuukausien aikana oli tullut vain yksi kohtaus. Koki sen isona voittona ja kiitteli vielä kovasti 💕

✨✨Energiahoito kaukohoitona lemmikkikoiralle (1 hoitokerta). Hoidon tarve: aktivoida koiraa liikkumaan, jotta painonnousu saadaan pysäytettyä.✨✨

“Koira nukkui hoidon aikana ja on nyt pari päivää ollut leikkisämpi eikä vaan seisoskellut🤩 tuntuu että jotain apua oli❤️ Itsellä ollut energiat vähissä niin on voinut heijastua koiraankin.”