Toimitusehdot

Hoitojen, valmennusten ja kurssien toimitusehdot

Päivitetty 24.12.2023

Yleistä

Avaimet muutokseen on Miiax Consulting -päätoiminimen (myöhemmin “palveluntarjoaja”) aputoiminimi. Avaimet muutokseen ylläpitää markkinapaikkaa, jossa Avaimet muutokseen (3140511-5, Varustuksentie 11 i 29, 00940 Helsinki, puh.0505461922) myy palveluitaan. Avaimet muutokseen pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Nämä toimitusehdot koskevat hoitoja, valmennuksia, kursseja, verkkokursseja, mentorointia, työpajoja sekä näistä koostettuja paketteja (myöhemmin “palvelut”) ja määrittävät palveluntarjoajan ja asiakkaan välisen sopimuksen. Sopimus syntyy ja nämä ehdot katsotaan asiakkaan puolelta hyväksytyiksi onnistuneen maksusuorituksen jälkeen em. palveluista.

Maksaminen

Palveluiden maksunvälittäjänä toimii Stripe Inc. Asiakas voi maksaa palvelun korttimaksulla. Asiakkaan erillisestä pyynnöstä palveluntarjoaja voi lähettää sähköpostilaskun tai ottaa vastaan maksun Mobile Payllä.

Peruutus- ja muutosoikeus

Hoidot ja valmennukset

Hoidot ja valmennukset tulee käyttää 90 päivän kuluessa maksusta. 

Mikäli asiakas on ostanut paketin, joka sisältää useamman hoidon edullisemmalla hinnalla, tulee hänen käyttää kaikki näistä itse. Hoidon siirtäminen toiselle henkilölle ei siis ole mahdollista. 

Asiakkaalla on oikeus perua varaamansa hoito- / valmennusaika (myöhemmin ”tapaaminen”) tai siirtää sitä viimeistään 48 tuntia ennen ajan alkua. Kun asiakas peruu varaamansa ajan viimeistään 48 tuntia ennen ajan alkua, palveluntarjoaja palauttaa asiakkaan maksusuorituksen vähennettynä maksunvälittäjän tai pankin todellisilla kuluilla. Asiakas voi vapaasti siirtää varaamaansa tapaamisaikaa viimeistään 48 tuntia ennen ajan alkua varausvahvistussähköpostin lopussa olevan linkin kautta. 

Akuutissa sairastapauksessa, joka estää tapaamiseen osallistumisen, ajan siirtäminen onnistuu alle 48 tuntia ennen ajan alkua. Tällaisesta siirtämisestä tulee ilmoittaa välittömästi sairauden todettua info@avaimetmuutokseen.fi. Mikäli asiakas ei saavu tapaamiseen, eikä aikaa ole peruutettu tai siirretty näissä ehdoissa kuvatulla tavalla, aika katsotaan käytetyksi eikä maksua palauteta.

Palveluntarjoajalla on oikeus siirtää varattu aika viimeistään 48 tuntia ennen ajan alkua ja sairastapauksissa vielä 48h sisällä. Siirron tapahtuessa palveluntarjoajan toimesta, aika siirretään välittömästi ensimmäiseen mahdolliseen vapaana olevaan aikaan ja asiakas saa ilmoituksen uudesta ajasta sähköpostitse. Ellei uusi aika sovi asiakkaalle, asiakas voi muuttaa aikaa varausvahvistussähköpostin lopussa olevan linkin kautta viimeistään 48 tuntia ennen uuden ajan alkua.

Tapaamiset tapahtuvat videopuhelun välityksellä lukuun ottamatta energeettistä jäsenkorjausta, joka tehdään lähihoitona palveluntarjoajan kotona tai muussa sovitussa paikassa. Videopuhelu voidaan soittaa esimerkiksi Zoomilla, Whatsappilla tai Messengerillä. Puheluun voi tulla puhelinsovelluksella, tablettisovelluksella tai tietokoneella.

On asiakkaan velvollisuus varmistaa yhdessä sovitun videopuheluohjelmiston toimiminen omalla laitteellaan ennen tapaamista. Tapaamisen toteutuminen vaatii sekä video- että ääniyhteyden molempiin suuntiin. Mikäli asiakas ei saa omalta puoleltaan video- tai ääniyhteyttä toimimaan viimeistään 15 minuuttia hoitoajan alettua, katsotaan hoitoaika käytetyksi. Mikäli palveluntarjoaja ei saa omalta puoleltaan video- ja ääniyhteyttä toimimaan viimeistään 15 minuuttia ajan alettua, sovitaan uusi ajankohta.

Jos asiakas on ostanut useamman tapaamisen sisältävän hoito- tai valmennuspaketin eikä ensimmäisen tapaamisen jälkeen ole tyytyväinen, hän voi keskeyttää paketin ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Palautuspyyntö on tehtävä kirjallisesti 24 tunnin kuluessa ensimmäisestä hoidosta, ja asiakas saa tällöin hyvityksenä loppujen tapaamisten laskennallisen summan vähennettynä pankin tai maksunvälittäjän todellisilla kuluilla.

Kurssit

Asiakkaalla on oikeus perua osallistuminen kurssille, jos kurssi on ennakkomyynnissä ja pääsy kurssille annetaan vasta myöhemmin. Ennakkomyyntitilanteessa asiakkaalla on oikeus perua osallistuminen kurssille 14 päivän ajan maksusuorituksesta, kuitenkin korkeintaan siihen saakka, kun kurssi alkaa.

Asiakkaalla ei ole oikeutta perua osallistumistaan kurssille, jos pääsy kurssille alkaa heti ostosta ja asiakas on kirjautunut sisään kurssille.

Asiakaspalautteet

Asiakkaan antamia palautteita voidaan käyttää nimettömästi ilman erillistä lupaa. 

Asiakaspalvelu

Mikäli valmennusten, hoitojen tai kurssien tilaamisessa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@avaimetmuutokseen.fi.