Energisoivat palveluni

Tarjoan ihania, korkeavärähteisiä palveluja hyvinvointisi tueksi. Hoidot onnistuvat toiveidesi mukaisesti joko lähihoitona kotonani Itä-Helsingissä tai kaukohoitona ennalta sovittuna aikana, joko videopuheluna tai ilman kontaktia.

Klikkaamalla palvelun kuvaa tai otsikkoa pääset tutustumaan palvelun tarkempaan kuvaukseen. Varaa aika -painikkeesta siirryt varauskalenteriini, josta näet vapaat ajat. Siellä voit varata haluamasi hoito- tai valmennusajan ja suorittaa maksun kortilla,  ApplePayllä tai GooglePayllä.

Jos haluat käyttää jotain muuta maksutapaa (MobilePay, tilisiirto tai osamaksu), olethan minuun yhteydessä miia.nopanen@avaimetmuutokseen.fi.

Saatuani varauksesi olen vielä yhteydessä sinuun sähköpostitse yksityiskohtien sopimiseksi.

 • Energiaa

  Energiahoito kaukohoitona

  65,00  (sis. alv. 24%)

  Kaukohoitona tapahtuva energiahoito purkaa stressiä, aktivoi kehon omia paranemisprosesseja, puhdistaa energiatukoksia ja tuo sinulle lisäenergiaa. Korkeavärähteinen hoito, joka tapahtuu aina Sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Kurkkaa tarkempi kuvaus klikkaamalla palvelun kuvaa tai nimeä.

  Kesto: n. 60 min

 • Healing

  Energeettinen jäsenkorjaus

  85,00  (sis. alv. 24%)

  Lähi- tai kaukohoitona tehtävä energeettinen jäsenkorjaus purkaa stressiä ja energiatukoksia helpottaen fyysisiä vaivoja. Hoidon aikana voidaan esim. korjata kehon virheasentoja tai helpottaa kiputiloja. Kurkkaa tarkempi kuvaus klikkaamalla palvelun kuvaa tai nimeä.

  Kesto: n. 75-90 min

 • Enkeli

  ALH-enkelihoito

  129,00  (sis. alv. 24%)

  Kaukohoitona tehtävässä ALH-enkelihypnoosissa pääset vierailemaan korkeavärähteisessä enkelten maailmassa. Kohotat omaa värähtelyäsi ja saat ohjausta ja tukea enkeleiltäsi. Enkelten maailma on myös voimallinen ympäristö esimerkiksi runsauden, rahan tai rakkauden manifestointiin. Kurkkaa tarkempi kuvaus klikkaamalla palvelun kuvaa tai nimeä.

  Kesto: n. 90 min

 • Sale! Energiahoito

  Energeettinen jäsenkorjaus – 3:n kerran hoitosarja

  Alkuperäinen hinta oli: 255,00 €.Nykyinen hinta on: 195,00 €. (sis. alv. 24%)

  Lähi- tai kaukohoitona tehtävä energeettinen jäsenkorjaus purkaa stressiä ja energiatukoksia helpottaen fyysisiä vaivoja. Hoidon aikana voidaan esim. korjata kehon virheasentoja tai helpottaa kiputiloja. Samalla puhdistan ja energisoin aurasi sekä chakrasi. Kurkkaa tarkempi kuvaus klikkaamalla palvelun kuvaa tai nimeä.

  Kesto: n. 75-90 min

Palautteita ja referenssejä -
mihin asioihin energiahoito voi tuoda apua?

Haluatko kurkistaa, mitä asiakkaani ovat hoidoistani tykänneet?

Usein kysytyt kysymykset

Energiahoitoni perustuvat siihen, että kanavoin universumin energiaa hoidettavalle. Energia on minua viisaampaa ja tietää täydellisesti, miten sen tulee toimia asiakkaani parhaaksi. Olen opiskellut esim. reikiä sekä Suomen Energiahoitajien kursseja, ja teen hoidot intuitiivisesti näitä oppeja hyödyntäen.

Hoidon alussa otan yhteyden hoidettavan energioihin riippumatta siitä, tehdäänkö hoito sitten livenä tai etänä. Joskus saatan saada tuntemuksia siitä, mikä kehossa kiikastaa, mutta tuntemukset eivät ole välttämättömiä. Tämän jälkeen kanavoin energiaa hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi. Energia tietää minua paremmin, mitä sen tulee tehdä, joten en edes yritä ohjailla sitä.

Energiahoidon vaikutukset tapahtuvat nimensä mukaisesti energian tasolla. Siksi fyysinen kontakti ei ole välttämätöntä. Käyn hoidossa yleensä läpi energiakehon auran ja chakrat, poistaen niistä tukoksia ja kanavoiden energiaa. Tarvittaessa voin hoitaa myös fyysistä kehoa esim. kipujen poistamiseksi. Jos tunnekehon puolella on kuormitusta tai jumeja (traumoja, fobioita, ahdistusta, pelkoja tms.), hoidan niitä EFT-naputtelutekniikalla.

Tukokset eri kehoissamme ovat aiheutuneet pääosin esim. traumoista, stressistä ja ahdistuksesta; kaikesta raskaasta mitä kehomme ovat keränneet itsensä. Energia- ja tunnekehon tukoksilla on tapana ajan mittaan ilmiintyä fyysisen kehon kremppoina ja sairauksina. Ja kun tukokset saadaan poistettua, hoidettavan energiat lähtevät virtaamaan vapaasti. Hänen kehonsa lähtee siis parantamaan itse itseään, ja parhaassa tapauksessa myös fyysiset krempat poistuvat.

Energiakeho on siis meillä kaikilla tämän fyysisen kehon ympärillä. Hyvä esimerkki energiakehosta ovat haamukivut. Eli jos vaikka onnettomuuden vuoksi joudutaan amputoimaan käsi, niin poistettu käsi saattaa särkeä pitkäänkin. Koska energeettisesti se on vielä olemassa.

Paljon on asioita, jotka eivät ole ihmissilmin nähtävissä. Onneksi esimerkiksi kvanttitiede on parhaillaan selvittelemässä asioita ja tekemässä niistä aiempaa helpommin ymmärrettäviä.

Voin luvata, että saat ihanan rentouttavan ja voimaannuttavan kokemuksen, jonka jälkeen olosi on kevyt ja energinen.

Räätälöin hoidot aina asiakkaan tilanteen ja toiveiden mukaan. Pystyn hoidossa käsittelemään fyysisen kehon ongelmia, energiakehoa sekä tunnekehoa. Saat siis kokonaisvaltaisen avun pulmiisi. Kerron koko ajan hoidon edetessä, mitä olen tekemässä ja mitä aistin. Saat keskittyä vain olemaan ja nauttimaan matkasta!

Jokainen asiakas kokee hoitotilanteen omalla tavallaan. Yleisiä tuntemuksia ovat kuumotus, kihelmöinti ja huojunta. Osa näkee värejä tai aistii omia valonauttajiaan. Joskus hoidon aikana lähtee purkatumaan tunnekuormaa ja stressiä, ja esimerkiksi kyyneleet ovat täysin normaali reaktio. Osa ei saa mitään erityisiä aistimuksia, ja sekin on aivan yhtä täydellistä. Hoito toimii huolimatta siitä, aiheuttaako se tuntemuksia tai reaktiota vaiko ei. Voit luottaa siihen, että hoidon aikana kaikki tapahtuu Sinun korkeimmaksi parhaaksesi.

Huolehdin siitä, että hoidon päättyessä olosi on hyvä ja tasapainoinen. Yleisiä tuloksia hoidoista ovat esim. :

 • Fyysisten kipujen helpottuminen
 • Kehon liikkuvuuden lisääntyminen
 • Tunnelukkojen avautuminen ja siitä aiheutuva helpotuksen ja vapautumisen tunne
 • Luottamus itseen ja elämään lisääntyy
 • Erilaisten syy-seuraussuhteiden oivaltaminen ja sen myötä tietoisuuden laajentuminen
 • Rakkaus itseä kohtaan kasvaa
 • Sisäinen rauha ja henkinen tasapaino vahvistuvat

On hyvä tiedostaa, että hoito jatkuu edelleen kehoissasi varsinaisen hoitotilanteen päätyttyä parin – kolmen päivän ajan. Energiat asettuvat ja tekevät työtään. Myös alitajunta työstää asioita eteenpäin. Saatat nähdä poikkeuksellisen voimakkaita unia tai saada uusia oivalluksia, kun alitajuntasi lähtee ohjaamaan sinua kohti tavoitteitasi.

Koska energiahoidossa puhdistetaan energiajumeja laaja-alaisesti, osa saattaa saada hoidon jälkeen ns. puhdistusoireita. Ne voivat ilmetä esim. pääkipuna, lievänä lämpöilynä tai vaikkapa ihottumana. Puhdistusoireet menevät ohitse muutamassa päivässä. Esimerkiksi vedenjuonti, luonnossa liikkuminen ja maadoittelu helpottavat ja nopeuttavat oireiden poistumista. Kehotan kuitenkin asiakasta aina seuraamaan oloaan, ja jos jotain poikkeavaa ilmenee, voit olla minuun yhteydessä ja tarkistetaan tilanne. Tarpeen vaatiessa voidaan tehdä oloa helpottava ja maadoittava “jälkihoito”, jolla puhdistusoireet saadaan helpottamaan.

Energiahoito tuottaa asiakkaalle ihanan rentoutuneen ja kevyen olon. Energiat puhdistuvat ja vahvistuvat, mieli kohenee.

Hyvin usein jo yhdellä hoitokerralla saadaan purettua pitkään jumitelleita energioita niin fyysisestä kuin energiakehostakin sekä tunnepuolelta.

Olemme kuitenkin monimutkaisia rakennelmia, ja pulmien juurisyyt voivat asustella hyvinkin syvällä. Silloin ensimmäisellä hoitokerralla saadaan usein vasta kuorittua sipulin päällimmäiset kuoret.

Suosittelen harkitsemaan 3-4 kerran hoitosarjaa, jossa tavataan noin 4-7 päivän välein. Silloin saadaan tehokkaasti hoidettua useampi kerros; hoito jatkuu edellisestä kerrasta ja moninkertaistaa vaikutukset. Hoitosarjan myötä positiiviset vaikutukset siis vahvistuvat ja pysyvät yllä pidempään.

Useimmat hyötyvät säännöllisestä, esimerkiksi kerran kuussa tapahtuvasta ylläpitohoidosta. Tämä vastaa tilannetta, että kertakäynti kuntosalilla on aivan eri asia kuin käydä salilla säännöllisesti. Energioihimme tarttuu ulkopuolelta jatkuvasti muiden energioita. Lisäksi puhdistettavaa nousee sisältämmekin. Jos olet yhtään laiska hoitamaan itseäsi, on hyvä ottaa rutiiniksi kuukausittainen energiahoito ammattilaisen toimesta!

Kun klikkaat palvelun yhteydessä olevaa Varaa aika -painiketta, siirryt Youcanbookme-varauskalenteriini. Sieltä näet kaikkien hoitojeni ja valmennusteni vapaat ajat ja voit varata itsellesi sopivan ajan.

Huom! Jos olet varaamassa hoito- tai valmennuspakettia, varaat vain ensimmäisen ajan. Jatkoajat sovimme aina hoidon / valmennuksen päätteeksi.

Varauksen yhteydessä suoritat maksun (korttimaksu, ApplePay tai GooglePay). 

Onnistuneesta varauksesta saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Sähköpostissa on kaikki olennainen tieto varauksestasi.

Vahvistusviestistä löydät linkit myös varauksen muokkaamiseen tai perumiseen. Toimitusehtojen mukaisesti voit muokata varaustasi tai perua sen viimeistään 48 tuntia ennen varattua aikaa. 

Varaussivuni käyttä luotettavaa, globaalia maksukumppania Stripeä. Sen kautta voi maksaa varauksesi kortilla, ApplePayllä tai GooglePayllä.

Jos haluat käyttää jotain toista maksutapaa, kuten MobilePay:tä tai tilisiirtoa tai maksaa varauksesi osissa, laita minulle sähköpostia osoitteeseen miia.nopanen@avaimetmuutokseen.fi.

Maailmassa on tehty energiahoitoja ja energialla parantamista jo vuosituhansia. Tiede ja erityisesti lääketiede suhtautuu näihin hoitoihin ymmärrettävästi melko negatiivisesti, sillä ne nakertavat heidän toiminta-alaansa. Olisihan se ikävää, jos ihmiset osaisivat parantaa itse itsensä, eikä lääketehtaita ja lääkäreitä enää tarvittaisi.

Ei ole pitkä aika siitä, kun esimerkiksi Kiinassa ikuisuuksia harjoitettuja akupunktiota ja vyöhyketerapiaa pidettiin täysin huuhaana. Ja nykyään akupunktio on ihan yleisesti käytetty tukimuoto erilaisten sairauksien hoitamisessa. Eli ymmärrys laajenee ja ajat muuttuvat.

Energiahoitoja voidaan myös kritisoida siitä, että vaikutus ei ole todellinen vaan kyseessä on ns. placebo-vaikutus. Haastan sinut miettimään tilannetta, että saat hoidoista itsellesi helpotusta ja esimerkiksi kivut vähenevät. Onko sillä väliä, aiheuttiko hoito jonkin muutoksen kudoksissa ja hermoradoissa, vai alkovatko aivosi vain käsitellä kipuaistimuksia tai kivun aiheuttavia kudoksia eri tavalla? Eikö lopputulema eli kipujen väheneminen ole se tärkein?

Lopuksi voin vielä todeta, etteivät energia- ja enkelihoidot edellytä näihin asioihin uskomista. Energia siirtyy joka tapauksessa. Toki lopputuloksen kannalta on parempi, että suhtaudut asiaan positiivisesti tai edes neutraalisti. Sillä negatiivinen vastustus hyvin todennäköisesti pienentää hoidon vaikutusta. Aivan samoin, kuin epäuskosi lääkärin määräämän pillerin toimivuuteen heikentää sen vaikutusta. Mielen voima on todella valtava!

Yksittäisille hoidoille en voi antaa takuuta siksi, että jotkut asiat eivät ole energialla tai ihmisvoimilla hoidettavissa. Esimerkiksi jotkut kiputilat tai sairaudet ovat sellaisia, että niillä on kyseiselle henkilölle karmallinen tai opetuksellinen peruste. Olisi siis väärin evätä nämä oppimis- ja puhdistuskokemukset ja hankaloittaa henkilön henkistä kasvua.

Lisäksi tehty hoito on joka tapauksessa vienyt aikaani ja tämä aika on pois muiden asiakkaiden palvelemisesta. Toivon, että ymmärrät tämän.

Hoito- ja valmennuspakettien kohdalla on mahdollista keskeyttää paketti ensimmäisen hoidon / valmennuksen jälkeen. Tällöin saat takaisin loppujen tapaamisten summan. Palautuspyyntö on tehtävä kirjallisesti 24 tunnin kuluessa ensimmäisestä hoidosta / valmennuksesta.

Tutustuthan myös toimitusehtoihini!

Ilmainen konsultaatio

Mietityttääkö, mikä palveluistani olisi sopiva juuri Sinun tilanteeseesi? Tai heräsikö kysymyksiä?

Laita minulle viestiä tällä lomakkeella, niin olen sinuun yhteydessä, ja tuumitaan yhdessä, mikä palveluistani palvelisi Sinua parhaiten. Tämä konsultaatio ei maksa sinulle mitään!