Energeettinen jäsenkorjaus

85,00  (sis. alv. 24%)

Lähi- tai kaukohoitona tehtävä energeettinen jäsenkorjaus purkaa stressiä ja energiatukoksia helpottaen fyysisiä vaivoja. Hoidon aikana voidaan esim. korjata kehon virheasentoja tai helpottaa kiputiloja. Kurkkaa tarkempi kuvaus klikkaamalla palvelun kuvaa tai nimeä.

Kesto: n. 75-90 min

Osasto:

Mitä?
Lähi- tai kaukohoitona tehtävä BodyMind Energy Balancing Method -menetelmään pohjautuva energiahoito. Hoito poistaa patoutunutta stressiä ja energiatukoksia aktivoiden parasympaattista hermostoa ja mahdollistaen kehon omien paranemisprosessien aktivoitumisen. Fyysisen kehon lisäksi on mahdollista hoitaa myös energiakehoa (energiakenttä ja chakrat).

Kenelle?
Sinulle, joka kaipaat helpotusta fyysisen kehosi kiputiloihin, sairauksiin tai muihin haasteisiin. Tai sinulle, joka haluat puhdistaa energeettisiä tukoksia ja saada lisäenergiaa. Huomioithan, että energeettinen jäsenkorjaus ei korvaa lääketieteellistä apua, mutta toimii hyvänä tukena sille. Vakavissa fyysisissä tai psyykkisissä ongelmissa ole aina ensisijaisesti yhteydessä terveydenhuoltoon.

Miten?
Hoito voidaan tehdä lähi- tai kaukohoitona tarpeesi mukaan. Kun olet varannut minulta kalenteristani hoitoajan, olen sinuun etukäteen yhteydessä yksityiskohtien sopimiseksi.

    • Lähihoidot tehdään kotonani Itä-Helsingissä, sillä teen näitä hoitoja toistaiseksi harjoittelijana eikä minulla ole erillistä hoitotilaa.  Itse hoito tapahtuu osin seisten ja osin maaten, ensin selällään ja sitten vatsallaan (jos asiakkaalla on fyysisiä haasteita, niin sitten sovelletaan tilanteen mukaan). Hoito-ote on kevyt kosketus, ja hoito etenee vaihe vaiheelta koko kehon läpi. Mitään manipulaatiota tai kovia otteita ei tehdä.
    • Kaukohoidot tehdään videopuhelulla (esim. Zoom, Whatsapp, Skype), ja olemme koko hoidon ajan puhe- ja näköyhteydessä. Huolehdithan, että olet rauhallisessa paikassa, jossa sinua ei häiritä hoidon aikana.

Hoidon jälkeen on suositeltavaa ottaa rennosti ja juoda reilusti vettä. Tämä helpottaa uusien energioiden asettumista ja vähentää ns. puhdistusoireita, joita voi joskus tulla, kun hoidon aikana poistetaan energiatukoksia.