Ilmaismateriaalit

Täältä pääset tutustumaan ja lataamaan itsellesi erilaisia energioitasi kohottavia materiaaleja ilmaiseksi. Matskut päivittyvät aika ajoin, joten pistä sivu seurantaan!
Kuu

Kuun vaiheiden vaikutus tavoitteisiin ja manifestointiin

Tiedätkö, missä kuun vaiheessa on hedelmällisintä aloittaa uusi projekti tai irroittautua jostain, joka ei enää palvele sinua? Kun rytmität tekemisesi ja manifestoit kuun vaiheiden mukaisesti, pääset tavoitteisiisi helpommin ja nopeammin. Klikkaamalla kuvaa pääset lataamaan itsellesi graafin, jossa on lyhyesti kerrottu kuun vaiheet ja miten ne kannattaa huomioida tavoitteiden asettamisessa ja manifestoinnissa.

spiritualism, awakening, meditation-4552237.jpg

Chakra-kooste

Kaipaatko muistinvirkistystä, että mitäs niitä chakroja nyt olikaan? Missä ne sijaitsevat ja mikä niiden teema oli? Tai mitkä kristallit toimivat hyvin minkäkin chakran kanssa? Klikkaamalla yllä olevaa kuvaa ohjaudut sivulle, jossa pääset syöttämään tietosi, ja saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, josta voit käydä lataamassa itsellesi koosteen, jossa on esitelty 16 keskeisintä chakraa.

Instagram-ikoni

Instagram-tilini

Julkaisen Instassa säännöllisesti inspiroivaa materiaalia tueksi henkiselle polullesi. Löydät sieltä esimerkiksi keloilta videoina ohjeet maadoittumiseen ja suojaukseen sekä viikon kortti -postauksia. Jos aihepiiri kiinnostaa, niin pistä ihmeessä tilini seurantaan!

Takaisin etusivulle tästä