Avaimet vapauteen -valmennuspaketti

329,00  (sis. alv. 24%)

Valmennuspaketti, jonka avulla kirkastat omat unelmasi ja saat energiaa ja oivalluksia siihen, miten ne tavoitat. Valmennus sisältää myös välitehtäviä. Kurkkaa tarkempi kuvaus klikkaamalla palvelun kuvaa tai nimeä.

Kesto: 3 x 90 min

Osasto:

Mitä?
Valmennuspaketti, joka sisältää kolme 90 minuutin mittaista, henkilökohtaista valmennus- ja/tai hoitotuokiota sekä välitehtäviä. Kokonaisuus räätälöidään aina yksilöllisesti toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan.

Kenelle?
Sinulle, joka olet uupunut arjessasi ja haluat hypätä pois oravanpyörästä. Tai sinulle, joka haluat tarjota itsellesi ihanan hoitosarjan ja kohottaa omaa värähtelyäsi. Valmennuspaketti toimii myös voimallisena inspiraationa sinulle, joka haluat tukea henkiselle polullesi.

Miten?
Kun olet varannut kalenteristani ensimmäisen tapaamisajan, olen sinuun yhteydessä yksityiskohtien sopimiseksi esim. Whatsappilla tai Messengerillä. Käymme läpi tilannettasi ja määrittelemme juuri sinulle sopivat valmennustavoitteet. Samalla sovimme aikataulusta, jonka mukaan valmennus- / hoitotuokiot pidetään ja kiinnitämme seuraavat tapaamis- / hoitoajat. Yleensä sopiva väli tuokioille on 1-2 viikkoa, jotta ehdit työstämään asioita mielessäsi ja energiat ehtivät asettua. Käytän valmennusmenetelminä esimerkiksi ratkaisukeskeisiä keskusteluita, energiahoitoja sekä ALH-enkelihoitoja. Räätälöimme kanssasi juuri sinulle sopivan valmennuspaketin, jonka avulla saat elämääsi iloa, valoa ja energiaa. Valmennukset ja hoidot tapahtuvat pääsääntöisesti etäyhteydellä (esim. Whatsapp, Teams tai Skype). Jos valmennukseen halutaan sisällyttää energeettistä jäsenkorjausta, se voidaan toteuttaa myös lähitapaamisena.