Valon portaat -valmennuspaketti

Mitä varten sielusi on olemassa? Mihin se haluaa sinua kuljettaa? Miksi olet syntynyt juuri tähän aikaan, tänne maapallolle, tähän inkarnaatioosi? Teetkö niitä asioita, joita sielusi on sinulle kaavaillut? Vai pitäisikö sinun laittaa aikasi ja energiasi ihan johonkin muuhun kuin siihen, mitä tällä hetkellä teet?

Näihin kysymyksiin on olemassa vastaukset, jotka vain sielusi tietää. Sillä ikuinen sielusi on tullut tänne maapallolle oppimaan ja saamaan uusia kokemuksia. Se on myös tehnyt tarkat suunnitelmat siitä, mitä se haluaa sinun juuri tässä elämässä täällä maapallolla kokevan. Tämä sen kaavailema sielunpolku on kuin kartta, jota sinun tulee samoilla parhaasi mukaan.

Haluatko selvittää, mitä sielusi on sinulle suunnitellut, millainen sielunpolkusi on? Klikkaa alta itsesi mukaan tähän huikeaan valmennuskokonaisuuteen, jossa autan sinua selvittämään sielunpolkuasi ja ohjaat sinut energeettisesti linjaan sen kanssa! Älä enää laita aikaasi ja energiaasi asioihin, jotka eivät palvele korkeinta parastasi eivätkä vie sinua polullasi eteenpäin!

Voin luvata, että tämä nyt vain 222 € (sis. alv 24 %) hintainen valmennuspaketti tulee muuttamaan elämääsi radikaalisti parempaan suuntaan!

Valon portaat -valmennuksen pääkohdat ja askelmat

Mikä Valon portaat oikein on?

Valon portaat -valmennuspaketti on upea, noin kuukauden mittainen kasvuprosessi. Sen aikana johdattelen sinut epätietoisuudesta, epävarmuudesta ja ahdistuksesta kohti selkeyttä ja itsevarmuutta. Prosessin aikana koet huikean transformaation, kun palaset elämässäsi loksahtelevat paikoilleen ja alat ymmärtää, kuka olet ja millainen sielunpolkusi on.

Lisäksi saat energeettisen tuen lähteä askeltamaan sielunpolkuasi pitkin. Kokea sen tuoman ilon ja inspiraation. Oletko valmis ottamaan tämän merkittävän askeleen tehdäksesi elämästäsi helpompaa ja soljuvampaa?

Mitä kaikkea ihanaa Valon portaat -valmennuspaketti pitää sisällään:

  • 30 min henkilökohtainen aloituskeskustelu videoyhteydellä

  • 3 x n. 1,5 h henkilökohtaista energiahoitoa / -valmennusta videoyhteydellä

  • Meditaatiotallenne sielunpolkusi selkeyttämiseen

  • PDF-työkirja kasvusi ja transformaatiosi tueksi

  • 30 min henkilökohtainen loppukeskustelu videoyhteydellä

  • Chat-tuki; voit laittaa minulle viestiä, ja vastaan 24 tunnin sisällä tukien sinua prosessin aikana

  • Bonus #1: Energioiden  suojaaminen (PDF)

  • Bonus #2: Miten värähtely vaikuttaa elämääsi? (PDF)

  • Nopean bonus (ennen 11.1.2024 klo 23.59 ilmoittautuneille): henkilökohtainen korttitulkinta menneeseen, nykytilanteeseen ja tulevaan tueksi sielunpolkusi kirkastamiseen

Ja usko tai älä… tämä kaikki nyt uskomattomaan tarjoushintaan vain 222 € (sis. alv 24 %)!!

Normaalihinta kaikille yllä lueteluille materiaaleille ja hoidoille olisi normaalisti yli 700 €. Saatat miettiä, miksi teen näin huikean tarjouksen? Mikä tämä juttu on?

Sain itse yhteyden omaan sielunpolkuuni keväällä 2023, kun kävin sielunpolkuistunnossa. Siellä oivalsin, mikä sieluni tehtävä on. Vähitellen aloin myös ymmärtää, miten kaikki – niin ihanat kuin haastavatkin – vaiheet elämässäni ovat johdatelleet minua tähän. Tuomaan ihmisille iloa, valoa ja inspiraatiota. Tukea heitä kuulemaan omaa intuitiotaan ja luomaan yhteyttä sieluunsa. Auttaa heitä vahvistamaan omia energioitaan, jotta he voivat paremmin ja tekevät parempia valintoja. Ja näin auttaa osaltani kohottamaan koko maapallon energioita.

Huikeaa, vai mitä? Nämä oivallukset ja niiden pohjalta ottamani askeleet linjautuessani sielunpolkuuni ovat olleet aivan mieletön matka. Olen uskaltanut alkaa kyseenalaistamaan vanhoja uskomuksiani ja ajatuksiani, ja tehnyt rohkeita valintoja. Matka toki jatkuu edelleen, mutta haluan jakaa tätä ilon ja inspiraation tuomaa helppouden ja luottamuksen fiilistä kaikille, jotka ovat valmiita ottamaan sitä vastaan.

Oletko sinä valmis avaamaan silmäsi ja mielesi, ja astumaan uudenlaiseen elämään linjassa sielusi kanssa?

Mietityttääkö jokin? Haluaisitko kysyä minulta jotain ennen kuin teet päätöksesi? Tarvitsetko mahdollisuuden maksaa valmennuspaketti osissa? Laita minulle sähköpostia osoitteeseen miia.nopanen@avaimetmuutokseen.fi, niin jutellaan lisää!